Scoutshop Leiderdorp gesloten

Terug

Scoutshop Leiderdorp geslotenHelaas moeten wij vanuit het regiobestuur bekend maken dat onze ScoutShop in Leiderdorp vanaf heden definitief gesloten is. De reden is dat onze partner in deze onderneming, Erik Breedeveld, faillisement heeft moeten aanvragen voor zijn bedrijf, waardoor zijn bedrijf feitelijk niet meer bestaat. Wij kunnen dus helaas onze scoutshop niet meer bij hem onderbrengen.

Wij vinden het heel erg jammer dat het zo moet eindigen. In de allereerste plaats uiteraard voor Erik Breedeveld en zijn personeel. Maar ook voor ons: onze ScoutShop “liep” goed: was de hele week en zaterdag open, maakte een mooie omzet, etc.

We hebben als regiobestuur haasje repje vrijdagavond de hele voorraad in dozen gepakt en elders ondergebracht om te verhinderen dat straks op “onze spullen” beslag wordt gelegd. Een verdrietige, maar noodzakelijke operatie.

Willen jullie binnen jullie groep bekend maken dat de ScoutShop in Leiderdorp vanaf heden is gesloten?

Vraag is uiteraard hoe we nu verder gaan. De keuze is simpel.
Indien we de huidige formule willen handhaven, zullen we op korte termijn (binnen een paar weken) een nieuwe partner in de regio moeten vinden die op dezelfde manier met ons wil samenwerken: iemand die een winkel heeft met ruime openingstijden en parkeergelegenheid voor de deur en die het aantrekkelijk vindt om “onze doelgroep” over de vloer te hebben. Vervolgens is uiteraard overleg met het landelijk bestuur noodzakelijk. Lukt dit niet, dan gaat onze voorraad terug naar “Leusden” en hebben wij in onze regio geen ScoutShop meer.

Kortom: willen jullie aub in jullie eigen omgeving nagaan of er een winkel of “zaak” is die het aantrekkelijk zou kunnen vinden met ons op dezelfde manier samen te werken?

Nadere informatie over werkwijze etc. is bij mij verkrijgbaar.

Met vriendelijke groet,

Lauris Beets
Voorzitter Regio Hollands Midden


TweetBericht geplaatst op: 18 maart 2007