Noodkreet Anaconda

Terug

Noodkreet AnacondaWellicht hebben jullie het al in de krant gelezen, maar ook hier willen we graag jullie aandacht (en wellicht hulp) vragen voor het volgende:

Scouting Anaconda is een waterscoutinggroep in Warmond en wij hebben een groot probleem. Na de zomer stoppen 3 van onze vrijwilligers met leidinggeven. Ondanks al onze pogingen om nieuwe mensen te vinden is dit tot op heden niet gelukt. Dit betekent dat onze dolfijnengroep (7 tot 10 jaar) na de vakantie nog maar één leider heeft en onze zeeverkenners (10 tot 17 jaar) ook nog maar één.

Wij hebben een blokhut op een mooie locatie (Koudenhoorn) vier lelievletten en een eigen sleepboot. Daarnaast hebben wij het gebruik van een echte Kagenaar. Dit is een vrachtschip dat prachtig opgeknapt is. Een geweldige kans om goed te leren zeilen.

De dolfijnengroep draait op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Het moet toch mogelijk zijn om mensen te vinden die het leuk vinden om deze groep kinderen een gezellige opkomst te bezorgen. De zeeverkennersgroep komt op zondag bij elkaar. In de zomerperiode van 11.00 uur tot 16.00 uur en in de winter tot 14.00 uur. We liggen met onze accommodatie aan het water. Er kan heerlijk op de Kaag gezeild worden!TweetBericht geplaatst op: 29 maart 2007