Uitnodiging admiraliteitsraad 27 september

Terug

Uitnodiging admiraliteitsraad 27 septemberIn de bijlage vinden jullie de uitnodiging voor de komende admiraliteitsraad, welke op donderdag 27 september gehouden wordt bij de van der Does Liethorpgroep in Leiderdorp.

Zoals al eerder aangekondigd is, heeft de avond deze keer een wat andere indeling dan jullie van ons gewend zijn. Aangezien de admiraliteitsraad een onderdeel zal zijn van de regiobijeenkomst. Deze avond begint om 18.00 met een hapje en een drankje, waarna er een infomarkt gehouden wordt. Tijdens deze infomarkt is er onder andere een stand van het steunpunt, met informatie over de WMO en trainingen.

Mocht je het niet redden om vroeg aanwezig te zijn, zorg er dan voor dat je er uiterlijk 20.30 uur bent! Dan zal er een korte regioraad gehouden worden, waarna elke speltak een eigen overleg houdt. Op dat moment zullen we met de admiraliteitsraad onze gebruikelijke vergadering houden.

Het troephuis van Vadedo is gelegen in de Munnikenpolder en bereikbaar via de Simon Smitweg Te Leiderdorp. Deze weg ligt naast de ambulance┬ľ en brandweerkazerne. Naast de kazerne bevindt zich een bouwterrein. Op dit bouwterrein staan gele wegwerkerborden met daarop de tekst Scouting. Volg deze borden. Ga links, via de tunnel onder de A4 door en neem dan de 1e links. Rij door tot aan het clubhuis.


TweetUitnodiging 27 september 2007
Bericht geplaatst op: 18 september 2007