Uitnodiging admiraliteitsraad 13 maart

Terug

Uitnodiging admiraliteitsraad 13 maartHierbij de uitnodiging voor de admiraliteitsraad van 13 maart a.s., welke wordt gehouden bij de Waingunga in Leiden. Tijdens deze vergadering staat het thema "Programma in het winterseizoen" op de agenda, zijn er vijf nieuwe kandidaten verkiesbaar als bestuurslid en zal Geert Slegtenhorst aftreden.


THEMA “PROGRAMMA IN HET WINTERSEIZOEN”
Het winterseizoen nadert het einde. Wat hebben jullie nu eigenlijk gedaan in die maanden, naast het onderhoud? Tijdens de admiraliteitsraad zullen we dit onderwerp behandelen en ervaringen uitwisselen met elkaar. Wellicht komen er mooie programma’s of activiteiten uit die je volgend jaar ook binnen jouw groep kan toepassen?


VERKIEZING BESTUURSLEDEN
Zoals reeds vermeld op de admiraliteitsraad van afgelopen november en hier op de website, hebben een aantal personen zich gemeld als kandidaat bestuurslid. Tijdens de komende admiraliteitsraad stellen de volgende personen zich verkiesbaar. (Volgens de statuten wordt de voorzitter in functie gekozen, de overige kandidaten worden gekozen als bestuurslid.):

- Pieter Barnhoorn, kandidaat voorzitter
- Wouter Jinssen, kandidaat bestuurslid
- Leendert Vink, kandidaat bestuurslid
- Wouter Versteegen, kandidaat bestuurslid
- Alex Langeveld, kandidaat bestuurslid

Bij dit bericht zijn hun Scouting CV’s terug te vinden, net als een bericht waarin de visie van het nieuw te vormen bestuur wordt weergegeven.

Om tijdens de admiraliteitsraad ook de overige onderwerpen op de agenda goed aan bod te kunnen laten komen, zullen de kandidaten zich tijdens de vergadering niet uitgebreid voorstellen. De meeste informatie over hun achtergrond en ideeën zijn terug te lezen in de hierboven genoemde documenten. Mocht je nog vragen hebben over zaken die hierin niet zijn beschreven, dan bestaat daar tijdens de vergadering uiteraard de gelegenheid voor.TweetBestuurssamenstelling RA4
Scouting CV Alex Langeveld
Scouting CV Leendert Vink
Scouting CV Pieter Barnhoorn
Scouting CV Wouter Jinssen
Scouting CV Wouter Versteegen
Uitnodiging 13 maart 2008
Bericht geplaatst op: 23 februari 2008