Bootsenweekend2008 druk bezocht

Terug

Bootsenweekend2008 druk bezochtOp 14 en 15 juni heeft het Bootsenweekend2008 plaats gevonden. Met 72 inschrijvingen was er sprake van een recordaantal deelnemers. De deelnemers beleefden in het thema "Rock the Boots" een muzikaal weekend, waarbij ze veel andere bootsen hebben leren kennen.

Op zaterdag stond er een tocht op het programma, waarbij men verschillende posten tegenkwam met elk een eigen muziekstijl met bijpassende opdracht. Zo konden de heupen goed lostgemaakt worden met een potje Twister op de Rock 'n Roll post en werd er gezongen in het centrum van Hoogmade met de Playstation Singstar. De tocht eindigde op de Braassem, waar de wachtschepen Ms. Norvicus en Ms. Zuid-Holland al voor anker lagen.

's Avonds was het tijd voor een smokkelspel, waarbij illegale CD's gesmokkeld moesten worden zonder gepakt te worden door de Buma/Stemra. Waarna het tijd was om onder het genot van een hapje, drankje en kampvuur op het dek nog even bij te praten.

Zondag begon de dag met een levend stratego, waarbij de rangen en standen uit het leger vervangen waren door die uit de muziekindustrie. Na de lunch met broodjes hamburger, was het tijd om afscheid van elkaar te nemen.

Voordat de verschillende iedereen weer terugbrachten naar de Kaag of richting de eigen locatie, kreeg iedereen eerst nog een T-shirt en naambandje als aandenken. Welke wederom mogelijk gemaakt zijn met behulp van subsidie van Fonds1818.

Inmiddels zijn de eerste foto's geplaatst in het fotoboek en op de Bootsenweekend-Hyve!

Een muzikaal weekend kan natuurlijk niet zonder eigen nummer. Deze is hier te downloaden.

TweetBericht geplaatst op: 23 juni 2008