Gewijzigde tijden RA4-Zeilwedstrijden

Terug

Gewijzigde tijden RA4-ZeilwedstrijdenOp zaterdag 5 juli wordt naast de zeilwedstrijden ook de Kaagrace voor sloepen gehouden. Wij hebben contact gehad met de organisatie van deze race om onderling een aantal dingen af te stemmen, zodat we zo min mogelijk hinder van elkaar hebben. Hieruit is het volgende uitgekomen:

's ochtends begint onze startprocedure om *10.00*, dit is 20 minuten eerder dan in het wedstrijdboek staat aangegeven! De Kaagrace zal pas om 11.15 (ipv 11.00) beginnen, waardoor wij verwachten dat wij elkaar niet in de weg zullen zitten.

's middags begint onze startprocedure zodra alle sloepen het zweiland hebben gepaseerd. De verwachting is dat we om *13.40* met de startprocudere van de 2e wedstrijden kunnen beginnen. De sloepen zullen om 13.15 ipv 13.30 beginnen met de startprocedure. Daarnaast zullen de Giggs bij terugkomst over het Zweiland zoveel mogelijk bakboordwal aanhouden.

De Kaagrace zal alle deelnemers informeren over onze wedstrijd en dat zeilboten muv stuurboordwal voorrang hebben op roeiboten. We doen echter een dringend verzoek aan iedereen om elkaar de ruimte te geven!!! Zeker wanneer je eigen plek er eigenlijk niet meer toe doet. We hopen op iedereen zijn/haar medewerking en dat iedereen haar leden ook hierover informeerd.

Kijk op de RA4 site voor de wedstrijdboekjes (met de oude tijden).

Met vriendelijke groet,

Edwin Moerkerk


TweetBericht geplaatst op: 2 juli 2008