Uitnodiging admiraliteitsraad 24 september

Terug

Uitnodiging admiraliteitsraad 24 septemberIn de bijlagen vinden jullie de uitnodiging voor de komende admiraliteitsraad, welke op donderdag 24 september wordt gehouden bij Scouting Alphen aan boord van Ms. Zuid-Holland. (Zie de route beschrijving onderaan deze mail.) Tijdens deze vergadering komt het wervingsteam Scouting2010 langs. Deze personen zullen ons alles vertellen over Scouts2Day (de dag op 15 mei in Utrecht) en de JubJam100 (het landelijke kamp in de zomer).

Routeplanner naar / Parkeren bij Ms. Zuid-Holland:
Laat de routeplanner navigeren naar de Zaagmolenweg en parkeer vervolgens op deze weg, bij de ‘ingang’ van het s'Molenaarspad. Dan ca. 400 meter het s'Molenaarspad oplopen en je komt uit bij M.S. Zuid-Holland, aan de rechterzijde gelegen in de Heimanswetering.

Het is niet toegestaan om de auto bij het schip te parkeren op het s'Molenaarspad, hierbij een vriendelijk verzoek aan jullie om dit ook niet te doen!

Openbaar vervoer
Kijk op http://www.9292ov.nl en plan jouw reis naar halte “s molenaarsbrug”, vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen.
TweetUitnodiging 24 september 2009
Bericht geplaatst op: 2 september 2009