Programma kaagcup 2010 aangepast

Terug

Programma kaagcup 2010 aangepastIn verband met Scouts2Day, de landelijke manifestatie die op 15 mei 2010 in Utrecht wordt gehouden, is het programma van de Kaagcup voor deze keer aangepast. Om zo de groepen de gelegenheid te geven aan beide activiteiten deel te nemen:

Kaagcup 2010 zal plaatsvinden op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei. Op donderdag wordt laat in de middag één wedstrijd gevaren en op vrijdag worden er twee wedstrijden gevaren, gevolgd door de prijsuitreiking. De groepen zal, na voorafgaande opgave, de gelegenheid worden geboden om hun boten eerder te brengen en later weer op te halen. Ook krijgen de groepen de gelegenheid om hun kamp vanaf woensdag 12.00 uur op te slaan in plaatse van de in voorgaande jaren gebruikelijke 19.00 uur zodat men bijtijds klaar is om aan de wedstrijden mee te kunnen doen. Mocht deelname in gevaar komen doordat woensdag 12.00 uur te laat is, is na overleg met het eilandbestuur aanpassing mogelijk.

Verder heeft de Commissie Kaagcup, in overleg met de admiraliteiten 1 en 4, besloten om de de huidige leefdtijdsgrenzen te blijven hanteren. Dit ondanks de nieuwe leeftijdsindeling die recent door Scouting Nederland is ingevoerd:

1) Klasse Standaard Lelievletten Leeftijd tot en met 17 jaar
2) Vrije Klasse Geen leeftijdbeperking
3) Instructie klasse Leeftijd tot en met 17 jaar, instructeur geen beperking
4) Schouwen Geen leeftijdbeperking, er is wel onderklasse tot 18 jaar

TweetBericht geplaatst op: 1 november 2009