Paulusgroep bakt pannenkoeken voor Haiti

Terug

Paulusgroep bakt pannenkoeken voor HaitiDe Paulusgroep wil graag een steentje bijdragen en hulp bieden aan de slachtoffers van de aardbeving in Haiti. Daarom organiseert men op zondag 31 januari om 16.00 een grote taartenveiling en pannenkoekenfestijn. Alle leden nemen zondag een zelfgebakken taart mee en de staf zal de hele dag pannenkoeken gaan bakken.

De taarten zullen geveild worden onder alle aanwezigen en de pannekoeken zijn tegen een schappelijke prijs te koop. De volledige opbrengst hiervan zal ten goede komen aan de mensen die het op dit moment heel hard nodig hebben.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd om een taart te komen kopen en te komen genieten van verse pannekoeken. Iedereen is welkom, dus schroom niet om alle vrienden, vriendinnen, familie en buren mee te nemen. En zorg daarnaast natuurlijk vooral voor een lege maag en een volle portemonnee. Een betere wereld begint immers nog altijd bij jezelf!

De veiling zal plaatsvinden in loods van de Paulusgroep: Mariƫnpoelstraat 4 (Tegenover nummer 1 in het steegje, de groene loods)


TweetBericht geplaatst op: 25 januari 2010