Hijskraanhuren.nl maakt gratis vlettentransport JubJam100 mogelijk

Terug

Hijskraanhuren.nl maakt gratis vlettentransport JubJam100 mogelijkVan 26 juli t/m 5 augustus wordt in Roermond de JubJam100 gehouden: de Jubileum Jamboree ter ere van het 100-jarig bestaan van Scouting in Nederland. Vanuit onze admiraliteit zullen hier verschillende groepen aan deelnemen en dat betekent dat de nodige vletten vervoerd moeten worden.

Dit jaar is het gelukt om het volledige transport van de vletten uit onze admiraliteit gratis aan te bieden: maandag 26 juli worden de vletten geladen in een binnenvaartschip, welke in totaal 125 boten (ook voor andere admiraliteiten) naar Roermond zal brengen.

Dit transport is mogelijk gemaakt door het Bureau Voorlichting Binnenvaart, welke het transport tegen een zeer gunstig tarief aanbiedt. Met de hulp van Fonds1818 en de Stichting Houtkampgroep is het zelfs gelukt dat deze kosten voor de deelnemde groepen geheel worden vergoed.

Tot slot zijn wij erg blij met de hulp van M. Verschoor BV. Zij stellen kostenloos een kraan ter beschikking om de vletten in en uit het binnenvaartschip te hijssen!Hierbij willen we iedereen die dit mogelijk maakt van harte bedanken!

TweetBericht geplaatst op: 14 juli 2010