Vlettenproject 2012

Terug

Vlettenproject 2012Over de periode 2011/2012 participeert de RA4 in het project "boten bouwen". Net als bij het vlettenproject in 2010, bouwen leerlingen van technische scholen in dit project 10 lelievletten, die vervolgens aan 10 scoutinggroepen worden geschonken (inclusief houtwerk, zeilen en tuigage). Dit jaar is het project echter iets anders opgezet dan de vorige keer: naast de RA4 dingen er nog 7 andere admiraliteiten mee naar deze 10 lelievletten.

Een groep die voor een vlet in aanmerking wil komen, moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
- Bereid zijn een intensief contact te onderhouden met de bouwende school. (Dit is dus niet een keertje langsgaan...)
- Roei-instructie geven aan de bouwende leerlingen.
- Assistentie verlenen met het verven, keren en ophalen van de vlet
- Aanwezigheid, met de gekregen vlet, bij de finale (roeiwedstrijden) tijdens "Dordt in Stoom 2012"
- Maak een motivatie brief, stripverhaal, tekening etc. waarin staat waarom jouw groep deze vlet nodig heeft en hoe jullie gaan voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Stuur deze motivatie voor 30 December a.s. naar Wouter Jinssen: activiteiten@ra4.nl.

Om de keuze wie een boot krijgt zo onafhankelijk mogelijk te maken, wordt dit besloten door mensen van de KMR (Kenniscentrum Mainport Rotterdam). Wel wordt er geprobeerd om zo goed mogelijk te verdelen over de admiraliteiten. Let er dus op dat je motivatie wordt beoordeeld door mensen die jouw groep niet kennen. We schatten in dat er zo'n 40 motivaties zullen binnenkomen voor de 10 vletten.......

Op 2 januari 2012 wordt bekend gemaakt welke groepen mee mogen doen.


TweetBericht geplaatst op: 17 december 2011