Inschrijving RA4 Zeilwedstrijden geopend

Terug

Inschrijving RA4 Zeilwedstrijden geopendOp zaterdag 7 september worden op de Kagerplassen de RA4 Zeilwedstrijden gehouden. Dit jaar worden bij de landelijke wedstrijden in Harderwijk twee categorie├źn gehanteerd, namelijk boten met deelnemers t/m 15 jaar en boten met deelnemers t/m 17 jaar. Wij hebben besloten daar direct in mee te gaan en zullen dit jaar voor het eerst dus geen indeling op even/oneven boten maken, maar aan de hand van de leeftijd van de deelnemers.

Dit zal bij de finish ook worden gecontroleerd a.d.v. de inschrijving en de SOL registratie. Zorg dat je daarom op het inschrijfformulier de oudste persoon vermeld aan boord van de boot. Mocht die uiteindelijk niet mee gaan meld dit dan vooraf aan bij de startboot.

De beste 5 boten per veld mogen door naar de landelijke wedstrijden in Harderwijk. Dat is aanzienlijk meer dan afgelopen jaren. Wij hopen dat jullie weer in grote getale mee doen met de RA4 zeilwedstrijden op 7 september.

Tijden en wedstrijdregels zijn te vinden in het wedstrijdboek, welke als bijlage bij dit nieuwsbericht is terug te vinden. Deelname is gratis, wel is het zaak om in te schrijven. Ook dit jaar gaat dat via Scouts Online:

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Dit jaar kan iedereen op de dag zelf, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Meld je hiervoor aan bij de SMS-service (zie wedstrijdboek).

TweetRA4 Zeilwedstrijden 2013 - Wedstrijdboek
RA4 Zeilwedstrijden 2013 - Baankaarten
Bericht geplaatst op: 16 juli 2013