Fondswerving voor Scoutingverenigingen: 27 november

Terug

Fondswerving voor Scoutingverenigingen: 27 novemberHeeft jouw groep te maken met de gevolgen van de bezuinigingen, wordt het aanvragen van (gemeentelijke) financiering steeds moeilijker, merken jullie dat ouders moeite hebben met het betalen van de ouderbijdragen, lopen ledenaantallen terug? Of gaat het eigenlijk heel goed met jullie groep en vinden jullie nieuwe manieren van financiering?

Fonds1818 is een vermogensfonds wat actief is in het grootste gedeelte van onze regio. Verschillende groepen in onze regio hebben in de afgelopen jaren regelmatig bij dit fonds kunnen aankloppen voor financiële steun bij bijvoorbeeld nieuwbouw, aanschaf van materialen en boten en bijzondere activiteiten. Ook de regio ontvangt regelmatig steun van Fonds1818, zoals bij de RSW, het Bootsenweekend en bij de aanschaf van het nieuwe kookmateriaal.

De adviseurs van Fonds 1818 komen graag met de Scoutinggroepen in onze regio in contact. Men is benieuwd naar jullie uitdagingen en vertellen graag meer over de mogelijkheden voor financiering bij Fonds 1818 en hoe een goede fondsaanvraag op te stellen. Fonds 1818 geeft steun aan scoutingverenigingen voor bijzondere projecten en verbouwingen. Reguliere activiteiten komen helaas niet in aanmerking voor financiering. Op de website www.fonds1818.nl vind je voorbeelden van aanvragen van scoutingverenigingen die het fonds in de afgelopen jaren steunde.

Met deze vooraankondiging vragen wij jullie aandacht voor de cursus fondsenwerving voor scoutingverenigingen. Ben je actief in de regio van Fonds 1818 (zie hieronder) en heb je interesse om op woensdagavond 27 november aanwezig te zijn? Geef je naam dan vóór vrijdag 25 oktober door via een e-mail aan Fonds1818.

Meer informatie over de locatie (op een centrale plek in het werkgebied van Fonds 1818) en inhoud volgen later.

De regio van Fonds1818 beslaat het volgende gebied:


TweetBericht geplaatst op: 11 oktober 2013