Uitnodiging Technische Avond - 19 januari 2017

Terug

Uitnodiging Technische Avond - 19 januari 2017Zoals reeds in de admiraliteitsraad is aangekondigd, vindt op donderdagavond 19 januari de jaarlijkse Technische Avond plaats. Deze wordt gehouden bij de Van der Does Liethorp in Leiderdorp.

Deze avond is bedoeld voor de technische personen binnen de groepen: dit kunnen zowel leidingsleden zijn als mensen van technische commissies. Met elkaar kijken we naar de veiligheidseisen van vletten en schouwen en wisselen we ervaringen uit op onderhoudsgebied.

Dit jaar staat deze avond in teken van verfsystemen voor het onderhoud van de boten. Hiervoor hebben wij Remy Abbas (oud staflid van de Waingunga) uitgenodigd om een presentatie hierover te geven. Remy heeft samen met een andere waterscout een bedrijf opgericht, genaamd "Scoutingvlet" gespecialiseerd in het bouwen van Lelievletten. Samen met zijn collega heeft hij zich verdiept in verfsystemen die gebruikt kunnen worden voor onze boten. Hierover hebben zij een vergelijkbare presentatie gehouden tijdens de Kleine Vlootraad. Naar aanleiding van deze presentatie hebben wij hem uitgenodigd om zijn kennis over verfsystemen met ons te delen. Hierbij zal bijvoorbeeld worden ingegaan op een en meerdere component verfsystemen en de do's en don'ts hierbij. Ook zullen enkele casussen besproken worden.

Zie ook de bijgevoegde uitnodiging.

TweetUitnodiging Technische Avond 2017
Bericht geplaatst op: 29 oktober 2016