Uitnodiging Technische Avond - 18 januari 2018

Terug

Uitnodiging Technische Avond - 18 januari 2018Zoals reeds in de admiraliteitsraad is aangekondigd, vindt op donderdagavond 19 januari de jaarlijkse Technische Avond plaats. Deze wordt gehouden bij de Tjarda in Hillegom.

Deze avond is bedoeld voor de technische personen binnen de groepen: dit kunnen zowel leidingsleden zijn als mensen van technische commissies. Met elkaar kijken we naar de veiligheidseisen van vletten en schouwen en wisselen we ervaringen uit op onderhoudsgebied.

De eerste helft van de avond zullen we besteden aan het onderhoud van het houtwerk. Hoe onderhouden jullie je houtwerk en wat zijn de voor- en nadelen die jullie hiervan ondervinden?

Tijdens de tweede helft van de avond zullen we tijd besteden aan andere vragen vanuit de groepen en aan de vletten en schouwen checklist. Vorig jaar is er gevraagd of de keuringsformulieren niet makkelijker kunnen,
zodat het voor de groepen haalbaar wordt om de boten te controleren. Hiervoor zijn wij nieuwe checklists aan het maken, die wij graag tijdens deze avond met jullie willen bespreken

TweetUitnodiging Technische Avond 2018
Bericht geplaatst op: 3 november 2017