Nieuwe datum CWO Instructieavond en Technische Avond

Terug

Nieuwe datum CWO Instructieavond en Technische AvondLet op, een wijziging in de kalender van afgelopen jaar: de CWO Instructie informatieavond wordt verschoven naar januari 2019. De Technische avond wordt gehouden om donderdag 15 november:

Technische Avond
De technische avond is dit jaar verzet naar 15 november bij de Katwijkse Zeeverkenners. Wij zijn op dit moment hard op zoek naar een onderwerp dat bij de groepen speelt. Graag zouden we jullie hulp hierbij gebruiken. Waar zouden jullie het deze avond over willen hebben. Als voorbeeld: vorig jaar hebben we het gehad over het houtwerk en hoe te onderhouden, het jaar daarvoor over het toepassen van verfsystemen voor het casco.

Heb jij een onderwerp wat je leuk en waardevol lijkt om te bespreken en waarvoor wij eventueel een deskundige kunnen uitnodigen, laat het dan weten via e-mail. Eind oktober zullen wij de definitieve uitnodiging met agenda versturen.

CWO Instructie Informatieavond
Op dit moment zijn er veranderingen binnen het CWO gaande welke een relatie hebben tot de CWO examens binnen de RA4. De CWO Instructie informatieavond zal dan ook in het teken staan van deze veranderingen. De hoofdthema’s van deze avond zijn:

- De vernieuwde CWO regels waar wij als Scouting ook aan moeten voldoen.
- De uitrol van het opleidingstraject tot zeilinstructeur en welke verschillende niveau’s zijn er.
- Welke diploma’s kan je als groep zelf uitgeven en wat voor instructeursniveau heb je daarvoor nodig?
- Hoe kan je, je zeilinstructeurs papieren halen binnen de RA?

De avond stond gepland op 15 november. Echter is het instructeurstraject op dit moment in ontwikkeling. Daarom zal de avond verschoven worden naar januari 2019 zodat wij jullie een duidelijk beeld kunnen geven.TweetUitnodiging 11 oktober 2018
Bericht geplaatst op: 26 september 2018