Geslaagd Bootsenweekend achter de rug

Terug

Geslaagd Bootsenweekend achter de rugAfgelopen weekend heeft er weer een, zeer geslaagde, editie van het Bootsenweekend plaatsgevonden. 32 Bootsen van 8 verschillende groepen hebben een erg gezellig weekend gehad, wat mede te danken was aan het mooie weer.

Het doel van dit weekend was het leren kennen van bootsen van andere groepen. Meteen bij aankomst werden de deelnemers verdeeld over de boten, waarbij iedereen naast iemand van de eigen groep ook met 3-4 bootsen van andere groepen in de bak zat. Met deze bak werd een route gezeild langs enkele posten, om uiteindelijk via de Braassem weer op de Kaag terug te komen. Hier lag het wachtschip "Norvicus".

Na het avondeten en een kort spel op het water was het schip omgebouwd tot een illegaal casino. Het thema van dit weekend was immers Boot(s)leg! Hier kon men tot in de late uurtjes het (eerder op de dag verdiende) geld weer verspelen aan de blackjack- of roulettetafel of bij de levende fruitautomaat.

Na een welverdiende nachtrust was het zondag tegen 11 uur toch echt tijd om aan de traditionele afsluiting van het weekend te beginnen... de zeilwedstrijd! Deze wedstrijd werd gewonnen door een bak met bootsen van de Sagara's én de Hollandse Nachtegalen.

Wil je zien wat je hebt gemist? Of gewoon nog even lekker nagenieten van dit weekend? Klik dan snel verder naar de gemaakte foto's en filmpjes!

TweetBericht geplaatst op: 8 mei 2006