Nieuwsbrief

Zo'n één (hooguit twee) keer per maand wordt er een nieuwsbrief per e-mail verstuurd aan alle leiding en bestuursleden van de groepen binnen de admiraliteit. In deze nieuwsbrief komt alle relevante informatie over de komende activiteiten aan bod, net als eventuele oproepen van groepen en de uitnodigingen en notulen van de admiraliteitsraden.

Doelgroep

Waar in het verleden een eigen adressenlijst is bijgehouden, zal vanaf september 2013 SOL als uitgangspunt dienen. Personen met in SOL een geldig ingevoerd e-mailadres en minimaal één van de volgende rollen worden automatisch toegevoegd aan het adressenbestand van de nieuwsbrief:
Val je niet in één van deze categorieën, maar wil je de nieuwsbrief toch ontvangen? Schrijf je dan in met het formulier onderaan deze pagina.

Afmelden

Val je in één van de hierboven genoemde categorieën of ben je inmiddels gestopt met je functie en wil je de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen? Dan is het mogelijk om je af te melden. Dit kan door onderaan de ontvangen nieuwsbrief te kiezen voor 'Uitschrijven / Gegevens wijzigen'.

Abboneren op de nieuwsbrief

Email adres:

Eerder verzonden nieuwsbrieven

Naam / Datum / Aantal ontvangers: