RA4.nl vernieuwd!

Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen, is RA4.nl vernieuwd. We hebben de pagina’s een nieuw fris jasje gegeven. Hierdoor kun je de site nu ook beter bekijken op jouw mobiele telefoon.

De inhoud van de oude site is vrijwel volledig overgezet. Waarbij de informatie meteen geactualiseerd is. In de komende weken zullen we ook de laatste pagina’s vullen met de juiste informatie.

In de agenda vind je activiteitenkalender voor de komende tijd. Wil je weten welke activiteiten de admiraliteit nu eigenlijk allemaal organiseert? Kijken dan op het activiteitenoverzicht.

Alles over het CWO, trainingen, examens en de manier waarop je je moet inschrijven, vind je op de pagina Trainingen/Examens. Alles over boten, materiaal en onderhoud komt te staan op de pagina Technische zaken.

Wil je weten welke groepen er onder de admiraliteit vallen? Kijk dan bij Over de admiraliteit. Uitnodigingen, verslagen en uitslagen van de NTC, van de admiraliteitsraden en van de activiteiten vind je in het Archief. Hier vind je ook de nieuwsbrieven die in de afgelopen jaren zijn verstuurd. Contactgegevens van de NTC en het bestuur vind je onder Contact.

Ook komt de indeling van de site nu op veel punten overeen met de site van Regio Hollands Midden. Dat maakt het vinden van bepaalde informatie alleen maar makkelijker!

Mis je bepaalde informatie? Vind je dat specifieke informatie lastig te vinden is? Of werkt er bepaalde functionaliteit niet? Neem dan contact op met Martijn.