Gezamenlijke Opkomst

De Gezamenlijke Opkomst is de jongste activiteit voor en door de groepen uit RA4. Een gezamenlijk spel op de Kaag met zo’n 80 bakken, de dag wordt afgesloten met de Staf BBQ.

Wat is de GO
De Gezamenlijk opkomst is een opkomst die georganiseerd is voor alle groepen binnen de RA4 regio op het water. Elk jaar doen er zo’n 30 tot 50 boten mee met deze opkomst.

Doel van de GO
In en rond onze regio (RA4) zijn heel veel waterscoutinggroepen en met Kaagcup komen we allemaal samen. Het lijkt ons super tof als de leden elkaar herkennen tijdens Kaagcup. We zijn tenslotte allemaal waterscouts en hebben hetzelfde doel, namelijk een gezellige tijd hebben met elkaar op en rond het water. Daarnaast doen we dit niet alleen voor de leden, maar ook voor de leiding van deze verschillende groepen, want tijdens deze dag waarin de leiding weinig hoeft te organiseren ontstaat er een ontspannen sfeer. Het voornaamste doel van deze Gezamenlijke Opkomst (GO) is om de verschillende scoutinggroepen, leiding en leden, te verbinden en een leuke dag met elkaar te geven. 


Voor wie 
Zeeverkenners & wilde vaart

Wanneer
Elk jaar wordt de opkomst in april of mei voor kaagcup gepland. Kijk in de agenda om te zien waar hij voor aankomend jaar is gepland.

Inschrijven en whatsappgroep
Voor de opkomst moet je je inschrijven via SOL. De inschrijving kan je tussen de evenementen vinden op het moment dat hij actief staat. Ook hebben we een whatsappgroep waarin we iedereen op de hoogte houden en informatie via sturen. Stuur een mail naar de organisatie om je aan te sluiten bij deze groep.

Staf BBQ
We sluiten ieder jaar af met de staf BBQ. Deze is toegankelijk voor de staf en wilde vaart uit de RA4 groepen. Ook hiervoor moet je je inschrijven via SOL.

Wanneer? Op een zaterdag in april of mei. Kijk in de agenda om te zien of de eerstvolgende editie al is gepland.

Contactgegevens Mail de organisatie


Laatste nieuws: