Overige activiteiten

Naast de activiteiten die vanuit RA4 georganiseerd worden, organiseren ook andere organisaties activiteiten, kampen en andere evenementen die zeker de moeite waard zijn om aan deel te nemen:

Regio Hollands Midden

Onze regio organiseert veel activiteiten waar zowel de land- als de watergroepen welkom zijn. Denk maar eens aan de Bever-Doe-Dag, Het Welpenavondspel, het Welpenweekend, de RSW (voor de Zeeverkenners) en de Explore (voor de Wilde Vaart). Zie de website van de regio voor meer informatie.

Kaag-club

De Kaag-club organiseert activiteiten voor de groepen die vaste gebruiker zijn van het Boterhuiseiland. Maar ook de Kortste Nacht Roeimarathon, waar aan alle groepen uit de admiraliteiten 1 en 4 mogen deelnemen. Zie voor meer informatie hun eigen website.

Scouting Nederland

Scouting Nederland organiseert verschillende nationale en internationale activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Zoals het Nawaka voor Welpen t/m Wilde Vaart, de Scout-In voor leiding en iedereen die ouder is dan 18 jaar en nog veel meer. Neem vooral eens een kijkje op de evenementenkalender.


Laatste nieuws: