Admiraliteitsraad

Drie keer per jaar organiseert het bestuur de admiraliteitsraad. Als leiding of bestuurslid van één van de groepen in de admiraliteit, ben je hierbij van harte welkom. Ongeveer drie weken van te voren ontvang je de uitnodiging in de nieuwsbrief.

De admiraliteitsraad is bedoeld om informatie met de groepen uit te wisselen over actuele thema’s van binnen en buiten de admiraliteit. Dit kan informatie zijn die het bestuur of de NTC met jullie wil delen. Maar het kan ook zijn dat je als groep een vraag hebt, of de anderen graag wat wilt vertellen. We hebben immers allemaal met dezelfde uitdagingen te maken.

Op de agenda staan een aantal vaste punten. Zoals informatie vanuit Scouting Nederland en de NTC. Regelmatig wordt er ook een thema behandeld. Zo zijn de laatste jaren onder andere de thema’s “verzekeringen”, “arbo”, “brandveiligheid”, “trainingen” en “financiële acties” aan bod geweest.

Weet jij een interessant thema die we kunnen behandelen tijdens een komende admiraliteitsraad? Omdat je zelf wat wilt vertellen, of graag meer wil weten over een onderwerp? (Dit mag een onderwerp zijn wat al eens eerder aan bod geweest is.) Laat het dan vooral weten aan één van de bestuursleden.

Deze admiraliteitsraad is altijd op een donderdagavond. We beginnen om 20.00 uur en zijn rond 21.30 uur klaar. Na afloop is er dan nog ruim de tijd is om informeel een drankje met elkaar te drinken.

In het archief van deze site kun je de notulen en presentaties van de afgelopen admiraliteitsraden terugvinden.


Laatste nieuws: