Boterhuiseiland zoekt vrijwilligers

Het Boterhuiseiland is vóór en dóór scouts. Het eilandbestuur is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het eiland mooi te houden en om de kamperende groepen te ontvangen. Heb je interesse in één van deze functies? Of wil je graag meer weten over de inhoud en mogelijkheden? Neem dan even contact op met Ingrid.

Gastheer/Gastvrouw

Wil jij in de zomer een week aanwezig zijn op het eiland en de kamperende groepen ontvangen en helpen bij hun vragen? Bijvoorbeeld samen met jouw partner, scoutingvrienden of andere vrijwilligers? Dan is deze functie echt wat voor jou.

Beheersteam

Heb jij handige handen? En wil je door het jaar heen helpen bij één of meerdere onderhoudsklussen? Meld je dan aan voor het beheersteam.

Maaiteam

In het seizoen moet elke week het gras gemaaid worden. Eén keer in de maand moet met de bosmaaier gras/onkruid worden weggehaald. We zoeken daarom vrijwilligers die deze taken op zich willen nemen. We kunnen een kleine vergoeding geven voor de tijd die je hiervoor nodig hebt. Wat we zoeken is bij voorkeur mensen met een VCA, ervaring met bosmaaiers en/of grasmaaiers zou fijn zijn.