Denk mee over de NTR

Het afgelopen jaar is Scouting Nederland bezig geweest met het updaten van de NTR (Nautisch Technische Richtlijnen). De laatste versie dateerde uit 2008 en was toe aan een update. De afgelopen periode hebben wij als NTC/RA al feedback op de stukken gegeven.

De NTR gaat over de gewenste veiligheid binnen scouting in de breedste zin van het woord (bijvoorbeeld altijd reddingsvesten aan tijdens het zeilen, tenzij…) Daarom vinden wij het handig dat juist jullie als groepen hier iets van vinden.

Daarom plannen wij op 4 maart een digitale meeting waarin wij graag met jullie in gesprek gaan over het nut en doel van de NTR. Tevens willen wij tijdens deze meeting jullie vragen en feedback bespreken zodat wij dit vervolgens kunnen bundelen naar Scouting Nederland. De stukken kunnen jullie hier vinden.

Wij zouden het op prijs stellen als jullie je vragen van tevoren aan ons kunnen laten weten, dan kunnen wij kijken of we deze 4 maart al kunnen beantwoorden.Jullie vragen/feedback kunnen jullie sturen naar voorzitterntc@ra4.nl

Om deel te kunnen nemen aan de vergadering, dien je je vooraf te registeren. Dit kan (nu al) via deze link. Vervolgens krijg je een link toegestuurd waarmee je op 4 maart, vanaf 19.45 uur, kunt aanmelden bij de vergadering. We zullen starten om 20.00 uur. 

Heb je problemen met de registratie? Neem dan even contact op met Thomas Kerkhove.