Even voorstellen: Nieuwe NTC leden

Anne van Iterson

Hai, ik ben Anne! Ik ben nieuw bij de NTC. Ik zit al vanaf mijn achtste bij de Sagara’s in Oegstgeest. Daar ben ik sinds mijn 14e leiding. Ik heb de PABO en Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en ben nu bezig met een master Orthopedagogiek. Bij de NTC kan ik mijn didactische kennis kwijt naast mijn werk. Wist je dat ik de enige vrouw ben tussen al die mannen hier?

Jelmer van Ginkel

Afgelopen jaren ben ik actief geweest bij de Waingunga zeeverkenners groep in leiden waar ik met veel plezier zelf lid ben geweest en vervolgens ook leiding. Ik heb een passie ontwikkeld voor zeilen maar ook het lesgeven in zeilen. En wat is een betere plek om je hier mee bezig te houden dan in de NTC!

Jitse van Beelen

Hoi ik ben jitse, ik ben opgegroeid in een scouting gezin en heb hier ook altijd veel plezier aan beleefd. Sinds ik jong ben zit ik dan ook bij een scouting groep Leif Erikson waar ik huidig in mijn laatste jaar als leiding zit. In de loop van dit jaar heb ik mij aangesloten bij de NTC waar ik een hele leuke tijd tegemoet ga, ik ga er dan ook vanuit dat jullie mij nog vaak zullen tegen komen in de toekomst.

Kjell Sieval

Hoi! Mijn naam is Kjell, ik ben 8 jaar leiding geweest bij de Waingunga en ben gevraagd om bij de NTC te komen. Hierop heb ik natuurlijk ja gezegd en hoop ook binnen de NTC mijn steentje bij te kunnen dragen.

Wouter ten Bosch

Hoi, ik ben Wouter ten Bosch en ben vanaf dit jaar aan de slag bij de NTC. Na het behalen van mijn ZI-3 afgelopen jaar via de RA4 werd ik enthousiast over wat de NTC doet, en daar wil ik graag bij helpen! Daarnaast ben ik actief als leiding bij scouting Van der Does in Leiderdorp. Tot snel bij een NTC-activiteit!