GPS-en te huur bij de regio!

Terug

GPS-en te huur bij de regio!Met dank aan Fonds1818, stichting Boschuyzen en komplett.nl heeft de regio een 20-tal GPS-ontvangers aangeschaft. De deelnemers aan de afgelopen RSW hebben hier al kennis mee kunnen maken tijdens de hike en ook tijdens komende regioactiviteiten zullen ze worden ingezet. Vanaf nu is het voor groepen binnen de regio ook mogelijk om deze apparaten tegen een zeer gereduceerd tarief te huren: EUR 2,50 per stuk per weekend en EUR 5,00 per stuk per week. (Batterijen worden niet meegeleverd.)

Garmin GPS60
Het betreft hier het model Garmin GPS60: een volledig waterbestendige GPS, inclusief datakabel en software om routes te laden vanaf en naar de computer.

Toepassingen
Naast een eigentijdse aanvulling op de routetechnieken bij het lopen van een hike, kunnen de GPS-ontvangers op meerdere manieren worden toegepast binnen het Scoutingprogramma. Denk maar eens aan geocaching (http://www.geocaching.nl/) of het spelen van één van de ingebouwde spellen als virtueel doolhof en geko meppen, waarbij men in een virtueel speelveld terecht komt.

Reserveren
De GPS-ontvangers kunnen worden afgehaald bij Luc Rader in Leiden of bij Martijn Balkenende in Sassenheim. Wil jij één of meerdere exemplaren reserveren voor een kamp of opkomst? Stuur dan tijdig een mailtje naar diegene waar jij ze wilt ophalen. Vermeld hierbij jouw groepsnaam, telefoonnummer, het aantal exemplaren en de huurperiode. Vervolgens wordt er contact met jou opgenomen over het tijdstip van afhalen.

Bij het afhalen is legitimatie verplicht en dien je het huurcontract, welke onderaan dit bericht is terug te vinden, te ondertekenen
TweetVerhuurcontract GPS-ontvangers
Bericht geplaatst op: 21 april 2009