Vlettenproject 2009-2010 gaat door voor RA4!

Terug

Vlettenproject 2009-2010 gaat door voor RA4!Na een paar spannende maanden en de nodige omzwervingen via provenciale subsidieregelingen en andere externe geldschieters is het dan eindelijk zover: Het vlettenproject 2009-2010 gaat door!

Omdat de sponsoring loopt via de KMR (Kenniscentrum Mainport Rotterdam) en Stichting Nederland Maritiem land zullen de scholen die de vletten gaan bouwen dan ook in de regio Rotterdam gevestigd (moeten) zijn. In een overleg met jullie zullen we bepalen welke school aan welke groep wordt gekoppeld (en wat er verder van de groep wordt verwacht) . De uitnodiging voor dit overleg volgt zsm.

De bedoeling is dat de snijpakketten voor de vletten dit najaar bij de scholen worden afgeleverd. Naar verwachting zijn de vletten dan ergens rond mei klaar voor gebruik.

Nadeel hiervan is natuurlijk de reistijd voor de desbetreffende groep aan die school (ws. zijn maar 1 of 2 contact momenten nodig, bij problemen hiermee wordt vanuit het ra4 bestuur bijgesprongen)

Voordeel is dat de meeste scholen al een vlet hebben gebouwd in een vorig vlettenproject. Dit komt de kwaliteit ten goede.

(Bovenstaande tekst is afkomstig uit een mail die is verstuurd aan de groepen die zich voor dit project hebben aangemeld.)

TweetBericht geplaatst op: 18 oktober 2009