Vacatures vanuit de regio

Terug

Vacatures vanuit de regioRegio Hollands Midden is hard op zoek naar mensen de willen helpen om van de Scouts Academy, de nieuwe trainingsvorm, een succes te maken. De regio is specifiek op zoek naar:

Praktijkcoaches
Om de praktijkbegeleider te begeleiden, te ondersteunen en om de kwaliteit van het ontwikkelen en vaststellen van competenties te waarborgen, zijn op regioniveau praktijkcoaches actief. De praktijkcoach zorgt voor de opleiding en begeleiding van praktijkbegeleiders en ondersteunt hen in de praktijk. De praktijkcoach stelt, samen met de praktijkbegeleider, vast of een leidinggevende beschikt over alle voor de functie benodigde competenties om zodoende leiding te kunnen kwalificeren als leidinggevende of teamleider. Binnen de regio werk je als praktijkcoach samen met de andere praktijkcoaches, de verantwoordelijke voor deskundigheidsbevordering van de regio en de trainers.


Administratieve Ondersteuning
Als administratief medewerker verzorg je veel van de administratie en organisatie rondom de Scouting Academy in regio Hollands Midden. Denk hierbij vooral aan alle aspecten die horen bij het organiseren en administreren van trainingen en workshops. Binnen de regio werk je samen met de andere vrijwilligers die bij de Scouting Academy betrokken zijn, zoals de verantwoordelijke voor deskundigheidsbevordering van de regio en de trainers.


Lijkt één van beide functies jou wat? Bekijk dan de bijgevoegde vacature.

TweetRegio: Vacature Administratieve Ondersteuning
Regio: Vacature Praktijkcoach
Bericht geplaatst op: 4 november 2011