Deelnemers vlettenproject bekend

Terug

Deelnemers vlettenproject bekendVandaag heeft KMR bekend gemaakt welke groepen in 2012 mogen deelnemen aan het vlettenproject. Zoals verwacht, was het animo onder de groepen groter dan het aantal beschikbare vletten. Daarom vallen er helaas een aantal groepen buiten de boot. Zie hieronder de toelichting van KMR:

===
Beste scouts,

Allereerst de allerbeste wensen voor 2012!
Ik wil jullie via deze mail graag allemaal op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij het vlettenproject.

Motivatiebrieven deelname Vletten op de Maas 2011-2012
Jullie zijn allemaal uitgenodigd via jullie RA om met een motivatiebrief duidelijk te maken waarom juist jullie groep in aanmerking moet komen voor deelname aan het vlettenproject dit schooljaar. Jullie hebben in grote getale gehoor gegeven aan deze oproep. Voor 1 januari, en soms echt op de valreep op Oudjaar, hebben wij vele mooie, ontroerende, creatieve en sympathieke motivaties mogen ontvangen. Met veel plezier hebben wij, als initiatiefnemers van het project Vletten op de Maas 2011-2012, deze allemaal gelezen om vervolgens voor de moeilijke opgave te komen: hoe maken we nu een selectie? Want helaas, er zijn maar 10 vletten te vergeven en hoe graag we ook willen, kunnen we niet iedereen dit jaar van een vlet voorzien .

Beoordelingsprocedure
Alle voorstellen zijn door meerdere personen beoordeeld en daar is een eerste selectie uit gekomen. Daarbij is vooral gezocht naar vertegenwoordiging vanuit alle RA's, spreiding grote en kleinere groepen, spreiding over de regio, mogelijke bijdrage aan dit project en ondersteuning van de school, maar bovenal is gekeken naar de motivatie, de reden voor de vlet en het enthousiasme. Een kleine voorkeur is ook gegeven aan groepen, die nog niet eerder hebben deelgenomen. Ondanks deze zorgvuldige afweging, hebben wij, voor de toewijzing van de laatste vletten, gekozen voor de klassieke trekking uit de hoge "pet" onder alle groepen, die gelijk scoorden. Daarmee is vanochtend dus de definitieve selectie van scoutinggroepen voor deze editie duidelijk geworden.

Selectie deelnemende scoutinggroepen
De volgende groepen mogen deelnemen aan deze editie van Vletten op de Maas (in alfabetische volgorde):


1. Cornelis de Houtman - Gouda (RA-9)
2. Dorus Rijkers - Rijswijk (RA-1)
3. Scouting Jan Willem Friso JWF) - Krimpen a/d IJssel (RA-9)
4. Johan en Cornelis de Witt (JCW) - Dordrecht (RA-8)
5. Karel Doormangroep - Maassluis (RA-14)
6. Katwijkse Zeeverkenners - Katwijk (RA-4)
7. Nassaugroep - Strijen (RA-14)
8. Scouting Pocahontas - Zoetermeer (RA-1)
9. Wetrogroep - Rotterdam (RA-6)
10. Willem de Zwijgergroep - Dordrecht (RA-8)

En nu?
Graag danken wij jullie allemaal voor jullie belangstelling en inzet! Geweldig om te zien dat het project op zoveel draagvlak kan rekenen binnen Scouting.
Met de "winnaars" van deze selectie zal later vandaag nog contact opgenomen worden per mail of telefoon voor de opstart van deze editie en de uitnodiging voor de kick-off.

Voor de "verliezers": helaas dus deze editie geen deelname. Wel houden wij graag jullie motivatiebrieven hier in ons bestand. Mochten er volgend schooljaar mogelijkheden ontstaan om dit project een vervolg te geven, dan zullen we jullie uiteraard als eerste benaderen. En natuurlijk hopen wij jullie wel te zien tijdens de grote finale later dit jaar!

Met vriendelijke groet,

Annette Opstal
Programmacoördinator

TweetBericht geplaatst op: 4 januari 2012