Uitnodiging Kaagcup

Terug

Uitnodiging KaagcupVanaf komende vrijdag, 18 april, zal de inschrijving voor de komende editie van de Kaagcup zijn geopend. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 10 mei. De Kaagcup zeilwedstrijden worden dit jaar gehouden op 30 en 31 mei.

Meer informatie over de komende Kaagcup en de inschrijfprocedure vind je terug in de bijgevoegde uitnodiging en op de website van de Kaagcup: http://kaagcup.scouting.nl.

SMS-service gewijzigd
Helaas is de SMS-provider die de Kaagcup altijd gebruikte gestopt. Daarom is er voor gekozen om de SMS-berichten standaard naar het nummer van de contactpersoon te versturen. Zie verdere toelichting in de bijgevoegde uitnodiging.

Reddingsvesten
Vorig jaar is gebleken dat niet alle deelnemers een reddingsvest (dus geen zwemvest of drijfhulp) aan boord hadden. Daarom wordt hier dit jaar extra aandacht voor gevraagd.

Kaagcup en social media
Ook tiijdens tijdens de komende Kaagcup zullen we, naast de SMS-dienst, ook willen proberen jullie via Facebook, Twitter (@Kaagcup) en de Kaagcupwebsite (http://kaagcup.scouting.nl/) de (tussen)uitslagen en diskwalificaties te tonen. Handig als je op het water zit, maar ook leuk als je vanaf thuis de wedstrijden wilt volgen. De SMS-dienst blijft echter wel het officiƫle communicatiekanaal, dus vergeet je ook hier niet voor aan te melden.

Scouting app
Tot slot zullen we net als vorig jaar de Scouting Nederland App gaan inzetten om informatie met jullie te delen. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal overzicht met de tijden, wat je zo altijd op zak hebt: hoe laat beginnen de wedstrijden? Wanneer moet ik de lintjes ophalen.

Heb je de app al op je telefoon staan? Zoek dan in de app op Kaagcup om je te aboneren. Heb je de app nog niet op je telefoon geinstalleerd? Kijk dan op http://scouting.nl/app hoe je dit kunt doen.

TweetKaagcup 2014 Uitnodiging
Bericht geplaatst op: 17 april 2014