Inschrijfprocedure praktijkexamens gewijzigd

Terug

Inschrijfprocedure praktijkexamens gewijzigdVanaf dit jaar is de inschrijfprocedure voor de praktijkexamens gewijzigd en dan met name voor de examens buiten de afvaardagen om. Hiermee willen we proberen het inplannen van examinatoren te vereenvoudigen, waardoor de kans groter is dat er een examinator beschikbaar is op de gewenste datum:

Deelnemen aan een examen tijdens de afvaardag:
Het heeft onze voorkeur om de kandidaten zoveel mogelijk in te schrijven voor een examen tijdens de afvaardag, aangezien alle examinatoren deze dag al hebben vrijgehouden. Inschrijven voor de afvaardag gaat via dit inschrijfformulier op Scouts Online.

Deelnemen aan een examen op een ander moment:
Is een kandidaat verhinderd tijdens de afvaardag? Dan is het mogelijk om een afwijkende examendatum aan te vragen. Dit kan tot twee weken voor de eerste dag van de maand waarin het examen plaats moet vinden. De NTC zal vervolgens kijken of er een examinator beschikbaar is op de betreffende dag en zal contact met jou opnemen. Een afwijkende examendatum aanvragen verloopt ook via Scouts Online, kies hierbij het formulier van de maand waarin het examen moet plaatsvinden:

- Inschrijfformulier juni 2015
- Inschrijfformulier juli 2015
- Inschrijfformulier augustus 2015
- Inschrijfformulier september 2015


TweetBericht geplaatst op: 24 april 2015