Uitnodiging admiraliteitsraad 10 september

Terug

Uitnodiging admiraliteitsraad 10 septemberDonderdagavond 10 september staan de volgende admiraliteitsraad op de planning. In de bijlage bij dit bericht vind je de uitnodiging voor deze vergadering. Ook dit jaar staat het rondje zomerkampen weer op de agenda: hoe is je kamp geweest? Welke uitdagingen heb je gehad? Is de locatie aan te bevelen aan andere groepen, of juist niet?

Verder hebben we deze keer het thema: “bij jou in de groep”: veel groepen hebben doorgaans dezelfde soort projecten en aandachtspunten. Wat speelt er momenteel in jouw groep? Wat was het tofste dat jullie afgelopen jaar hebben gedaan? Zijn jullie met projecten zoals een nieuwe sleper of nieuw gebouw bezig? Of hebben jullie eerder tekorten aan leiding of leden? Spelen andere groepen ook met dezelfde problemen, of hebben zij wellicht de oplossingen al gevonden?

Daarnaast stellen we de activiteitenkalender voor 2016 vast. Het concept vinden jullie in de bijlage bij dit bericht.

Tot slot zijn wij blij om te kunnen melden dat René Stouten zich kandidaat heeft gesteld om het secretariaat van Joyce over te nemen. René heeft al heel wat ervaring bij het waterwerk binnen onze regio. In bijgevoegde scouting CV stelt hij zich aan voor.


TweetActiviteitenkalender 2016 (Concept)
Uitnodiging 10 september 2015
Scouting CV René Stouten
Bericht geplaatst op: 22 augustus 2015