RA4 goed vertegenwoordigd tijdens het Nawaka

Terug

RA4 goed vertegenwoordigd tijdens het NawakaIn de zomer van 2006 zal er op de kust van de gemeente Zevenaar het legendarische Atlantis herrijzen. Wuivende vlaggen, gelach, bedrijvigheid, de voortvarende tijden van weleer keren onherroepelijk terug..! Maar ook de zeemonsters is dit niet onopgemerkt gebleven. Oftewel... het Nawaka komt er weer aan! En onze admiraliteit is ook deze keer weer ruim vertegenwoordigd.

Op zondag 12 februari vond in Velp de aftrap plaats voor de deelnemende groepen. 's Ochtends door een presentatie van de Kamp Admiraliteit en de organisatie van de centrale programma's, 's middags was de eerste ontmoeting met de subkampen.

Uit onze admiraliteit zullen meerdere groepen aan dit 10-daagse evenement deelnemen. Zo wordt het Zeeverkennerssubkamp Megalodon (nog geen website) een behoorlijke regionale aangelegenheid. Hier zullen de Shawano's Lisse, Tjarda Sassenheim en Hillegom, de Norvicus en Scouting'63 hun zomerkamp doorbrengen.

De Wilde Vaart-groepen zijn verdeeld over drie subkampen. Op subkamp Nessie staat de WV van Tjarda Sassenheim, Norvicus en Shawano's. Subkamp WMZN krijgt Tjarda Hillegom op het terrein en subkamp Bruce mag de Jan van Galen en Scouting'63 verwelkomen.

Daarnaast zal ook een groot aantal loodsen en medewerkers vanuit (de groepen binnen) onze admiraliteit komende zomer in Zevenaar doorbrengen. Zij zijn te vinden in de teams van horeca, licht en geluid, nautische activiteiten en radio en internet. Het subkampteam van subkamp Hydra wordt zelfs bemenst door mensen van zeven verschillende groepen binnen de RA4.

TweetBericht geplaatst op: 2 maart 2006