Informatie Roeimarathon

Terug

Informatie RoeimarathonOok dit jaar wordt er weer een Kortste-Nacht Roeimarathon georganiseerd. Deze zal op zaterdag 24 juni 2006 plaatsvinden. Ook dit keer willen we de nadruk leggen op het organiseren van een prestatietocht, waarbij het erom gaat de tocht voor de vastgestelde eindtijd te volbrengen. Barbecue en gezellig napraten bewaren we graag voor na afloop.

Afstanden
10, 15 en 25 km.

Start/Finish
De 10 km start vanaf het Boterhuiseiland. Om eens een andere route mogelijk te maken, willen we de start voor de 15 en 25 km plaats laten vinden bij de Draaibrug op de Ringvaart. Na inschrijving op het eiland zullen de boten dus weggebracht moeten worden in sleep. Daarbij is "carpoolen" uiteraard mogelijk.

Deelname
Jeugdleden en/of leiding: Deelnemers t/m 14 jaar kunnen inschrijven voor de 10 km tocht.Deelnemers van 18 of ouder kunnen alleen voor de 25 km tocht inschrijven.

Bemanning
Er wordt uitgegaan van een aantal van 7 bemanningsleden per vlet.

Kamperen
Voor de niet-vaste gebruikers van het Boterhuiseiland is er de gelegenheid daar te overnachten á € 2,00 p.p. Het totale bedrag dient tegelijk met het inschrijfgeld te worden overgemaakt. De organisatie regelt het kamperen met het bestuur van het eiland.

Inschrijfgeld
€ 10,- per deelnemende vlet over te maken op gironummer 4466700 t.n.v. de Commissie Kaagcup te Zoetermeer o.v.v. “Roeimarathon 2006” en de groepsnaam. Hiervoor krijgt iedere deelnemer een herinnering, soep en koffie of thee tijdens en na de tocht.

Inschrijving
Uitsluitend via bijgevoegd inschrijfformulier. De uiterste inschrijvingsdatum is 19 juni a.s. !

Het formulier moet opgestuurd worden naar roeimarathon@hotmail.com.

Wij hopen ook dit jaar weer een groot aantal inschrijvingen te ontvangen, zodat we vooruit kunnen zien naar een geslaagd evenement.

Met vriendelijke groet

Seniorenteam Admiraliteit 1


TweetRoeimarathon 2006 Inschrijven
Roeimarathon 2006 Reglement
Roeimarathon 2006 Uitnodiging
Bericht geplaatst op: 8 juni 2006