Instructieweekenden Kielboot III en Motorboot II

Na de zomervakantie staan er twee instructieweekenden op de kalender: voor Kielboot III op 14 en 15 september en voor Motorboot II op 11 en 12 oktober. Ook is er op zaterdag 14 september een reguliere afvaardag.

CWO Kielboot III instructieweekend

Op 14 en 15 september organiseert de NTC het CWO Kielboot III instructieweekend (zonder overnachting). Wanneer je in het bezit bent van een Kielboot III diploma en de praktijk bijna helemaal onder de knie hebt, dan kun je je opgeven voor dit weekend. Je krijgt dan de laatste instructie en gaat zondag op voor het examen. Meer informatie vind je in de uitnodiging:

Afvaardag

Wanneer je geen extra instructie nodig hebt, dan kun je je op zaterdag 14 september ook gewoon inschrijven voor de reguliere afvaardag.

Behalen instructeursdiploma ZI-2 of ZI3

Tijdens het instructieweekend is er tevens de mogelijkheid om het instructeursdiploma ZI-2 of ZI-3 te behalen. Voor ZI-2 is het CWO KB-III diploma noodzakelijk, voor ZI-3 het KB-IV diploma. Voor dit weekend zal een portfolio gemaakt moeten worden. Neem voor meer informatie contact op met CWO-commissie.

CWO Motorboot II instructieweekend

Op verzoek van jullie, organiseert de NTC dit jaar op 11 en 12 oktober voor het eerst het CWO Motorboot II instructieweekend (zonder overnachting). Heb je een geldig CWO Motorboot II theoriecertificaat of Klein Vaarbewijs, dan kun je je opgeven voor deze training. Tijdens het weekend krijg je dan de laatste instructie en op zondag kun je afvaren voor het praktijkexamen. Meer informatie vind je in de uitnodiging:

Inschrijven

Inschrijven voor al deze trainingen en examens gaat via Scouts Online, de links naar de juiste formulieren vind je hier.